Start Grote Clubactie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Grote Clubactie

18 september - 31 oktober

Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Het is een uitdagend jaar geweest voor Penta Winterswijk. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en nam Penta Winterswijk mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden te behouden. We gaan met de vereniging meedoen met de grote clubactie en hopen hiermee een mooi geldbedrag op te halen voor de materialen die op ons wensenlijstje staan. Hier hebben we jou voor nodig!

Hierbij ontvang je een boekje met loten om te verkopen. Vanaf 18 september mag je beginnen, door bijvoorbeeld naar je familie, vrienden en buren te gaan. Dit jaar hebben wij maar liefst 3 wensen; een nieuwe muziekinstallatie voor onze dansafdeling, een bijdrage aan de nieuwe verende vloer in onze Sport- en turnhal en een bedrag om het jeugdkamp van Penta Winterswijk, dat ondanks de coronaperiode niet door kon gaan tot een succes te maken! Tip: vertel dit aan degene die een lot wil kopen; voor hen is het vaak goed om te horen waar het geld voor gebruikt gaat worden.

Hoe werkt het?
Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum (zaterdag 18 september) mag je loten gaan verkopen. (€3,- per stuk) en van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar Penta Winterswijk.

Je hoeft geen geld in ontvangst te nemen, want de verkoop gaat via de bank (het zijn loten met een eenmalige machtiging) of een QR code die met een mobiele telefoon gescand kan worden. Neem dus neem geen geld aan. Willen jullie er goed op letten of de kopers het rekeningnummer ingevuld hebben? Dat is belangrijk, want anders krijgen we geen geld. Graag ontvangen we eind oktober de (hopelijk volle) boekjes weer van jullie. Leveren jullie de boekjes in de les in de week van 30 oktober weer in? Iedereen die een boekje met een aantal verkochte loten inlevert, krijgt van de vereniging een Uniek Penta Winterswijk item. Penta Winterswijk vindt het namelijk belangrijk dat een ieder zijn/haar best doet om deze actie tot een succes te maken om zo de materialen op ons wensenlijstje te realiseren.

Bovendien kun je wat extra’s verdienen: * Iedereen die 20 loten of meer verkoopt krijgt een beloning van De Grote Clubactie, zoals toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Voor meer informatie: zie de lotenboekjes. * Van Penta Winterswijk krijgen de 3 leden die de meeste loten verkopen een bon van bol.com, van €15, €10 of €7,50! We hopen op een mooie opbrengst! In ieder geval alvast heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en heel veel succes gewenst met de verkoop!

Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn: info@pentawinterswijk.nl

Heel veel succes namens het bestuur en de commissie Grote Clubactie!

Gegevens

Begin:
18 september
Einde:
31 oktober