Hiphop

Hip-Hop dans is een samenvoeging van Streetdance stijlen die momenteel het meest populair zijn. De Hip-Hop stijl is heel veelzijdig en ondergebracht in verschillende substijlen zoals: Poppin, Locking, housedance, oldschool Hip-Hop, newstyle enzovoorts. Tijdens de lessen worden de basiselementen zoals isolaties, groove, bounce en flow behandeld. Vanuit de basis wordt er gewerkt aan een choreografie (dansstuk) die passend is bij de leeftijden en doelgroepen. Bij de jongste groepen maken de deelnemers door middel van verschillende oefeningen ook kennis met ritmes en muzikaliteit. Er wordt in de lessen gedanst op Hip-Hop, R&B, elektronische en popmuziek aansluitend op de doelgroep. Elk jaar werken we naar voorstellingen die worden gehouden in theater de Storm.

Je kunt bij deze les twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via onze website inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen of door een inschrijfformulier te halen bij desbetreffende leiding. Kijk op de pagina contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd. Ook het volledige lesrooster is de vinden op onze website.

Hip-Hop Freestyle:

De Freestyle les is een les waarop geoefend wordt op improvisatie (freestylen). Zo wordt er aandacht besteed aan verschillende Urban dansstijlen en de ontwikkeling van een eigen stijl per individu. Tijdens de lessen worden de dansers gemakkelijker en vrijer in het creëren van eigen bewegingen.

POP-UP class:

Elke week dansen onder leiding van een andere docent. De les vindt plaats op vrijdag van 19.00-20.15u in de danszaal van de Sport- en turnhal. De les is voor ervaren dansers vanaf 13 jaar. Dus ben je iemand die graag verschillende stijlen danst en veel wilt leren kom? kom dan vrijblijvend een les proberen.