Recreatief turnen meisjes

GROEP 3,4 EN 5

Een combinatie van (recreatief) turnen en spel. Van trampoline springen, balanceren, zwaaien, tot de basisonderdelen van de handstand, radslag en de salto. Ook spel ontbreekt in de les niet. Van kleine tikspelletjes met een klein groepje tot een groot balspel met de hele groep. Onder deskundige begeleiding oefen je op de verschillende turntoestellen. Dit lesuur heeft een gezellig, enthousiast karakter waarbij plezier voorop staat met de uitdaging iets nieuws te willen leren. Als een echte turn(st)er gebruik je alle toestellen. Zo leer je op een gezellige en ontspannen wijze de basisonderdelen van het turnen te beheersen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Niet alleen jouw uithoudingsvermogen wordt getraind; ook aan jou kracht en soepelheid wordt gewerkt, hetgeen je in de latere sportcarrière altijd van pas komt. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen, zodat de lessen goed aansluiten op de leeftijd van uw kind.

GROEP 6,7 EN 8

Een goede basis is vaak al gelegd in de lessen van groep 3,4 en 5. Maar ook de kinderen die voor het eerst gaan turnen bij Penta Winterswijk kunnen nog in deze groep instappen. Dit lesuur heeft een gezellig, enthousiast karakter waarbij plezier voorop staat met de uitdaging iets nieuws te willen leren. Als een echte turnster gebruik je alle toestellen. Zo leer je op een gezellige en ontspannen wijze de basisonderdelen van het turnen te beheersen. Ieder op zijn eigen niveau. Niet alleen jouw uithoudingsvermogen wordt getraind; ook aan jou kracht en soepelheid wordt gewerkt, hetgeen je in de latere sportcarrière altijd van pas komt.

GROEP 12+ EN 18+

Soepel, netjes en met veel plezier. Zo voer je als turn(st)er je oefeningen uit. Die soepelheid en dat plezier in turnen kun je krijgen als je lid wordt van onze vereniging. Onder deskundige begeleiding oefen je op de verschillende turntoestellen. Een goede basis is vaak al gelegd in de lessen van groep 7/8. Ook kinderen die voor het eerst gaan turnen bij Penta Winterswijk kunnen in deze groep instappen. Dit lesuur heeft een gezellig, enthousiast karakter waarbij plezier voorop staat met de uitdaging iets nieuws te willen leren. Als een echte turn(st)er gebruik je alle toestellen. Zo leer je op een gezellige en ontspannen wijze de basisonderdelen van het turnen te beheersen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Niet alleen jouw uithoudingsvermogen wordt getraind, ook aan jou kracht en soepelheid wordt gewerkt, hetgeen wat in je latere sportcarrière altijd van pas komt. De lessen worden gegeven in de Sport- en turnhal van Winterswijk. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen, zodat de lessen goed aansluiten op de leeftijd van uw kind. Mocht blijken dat je talenten hebt, dan kun je uitgenodigd worden voor een van de selectiegroepen.

Je kunt bij deze lessen twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via onze website inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen of door een inschrijfformulier te halen bij desbetreffende leiding. Kijk op de pagina contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd. Ook het volledige lesrooster is de vinden op onze website.

Lesrooster recreatief turnen meisjes

Winterswijk:

Tijd:
Locatie:
Leeftijd:
Leiding:
Contact:

Woensdag

15:30-16:30uSportzaal de Alma6-8 jaarAnouk PutmanE-mail
Woensdag16:30-17:30uSportzaal de Alma8-10 jaar

Anouk Putman

E-mail

Woensdag

17:30-18:30uSportzaal de Alma10-12 jaarAnouk PutmanE-mail
Woensdag20:00-21:30uTurnhal12+Rachel Nijbroek

E-mail

Woensdag

20:00-21:30uTurnhal18+Addick Stroes

E-mail

Vrijdag

16:00-17:00uBargerpaske6-8 jaarRene EppingbroekE-mail
Vrijdag17:00-18:00uBargerpaske8-10 jaarRene Eppingbroek

E-mail

Vrijdag

18:00-19:00uBargerpaske10-12 jaarRene Eppingbroek

E-mail

Woold:

Tijd:
Locatie:
Leeftijd:
Leiding:
Contact:

Dinsdag

15:00-16:00uSportzaal Woold6-8 jaarRene Eppingbroek

E-mail

Meddo:

Tijd:
Locatie:
Leeftijd:
Leiding:
Contact:
Dinsdag17:30-18:30uSportzaal Meddo5-8 jaarRianne Huiskamp

E-mail

Dinsdag

18:30-19:30uSportzaal Meddo9+Chantal MeeusenE-mail
Zaterdag10:45-12:45uSportzaal Meddo6+Chantal Meeusen

E-mail

Kotten:

Tijd:
Locatie:
Leeftijd:
Leiding:
Contact:
Zaterdag10:00-11:00uSportzaal Kotten8-12 jaarAnouk Kots

E-mail