Kleding

Penta Winterswijk wil met haar leden en leiding representatief en herkenbaar naar buiten treden. Leden die deelnemen aan wedstrijden, demonstraties en overige activiteiten namens de vereniging, zijn volgens het huishoudelijk reglement verplicht (wedstrijd)kleding van Penta Winterswijk te dragen. Deze kleding is door de vereniging aangeschaft. De kleding is en blijft eigendom van de vereniging. Om ook in de toekomst onze leden van nieuwe kleding te kunnen voorzien hebben wij het kledingfonds opgericht.
Jaarlijks dient hiervoor een bijdrage te worden betaald.

Penta Winterswijk verenigingspakje:
Deze zal gedragen worden tijdens de selectie- en recreatieve en gymlessen waar het dragen van een gym- en turnpakje wegens veiligheidsredenen verplicht is. Ook als je meedoet aan een speciale activiteit, bijv. een uitvoering of een demonstratie, is het wenselijk dit pakje te dragen. Vragen over het verenigingspakje? Dit kan bij: kledingcommissie@pentawinterswijk.nl. Klik hier om het verenigingspakje te bestellen.

Penta Winterswijk webshop:
Ook heeft Penta Winterswijk haar eigen kledinglijn gelanceerd! Deze kleding is speciaal ontworpen om te dragen tijdens de lessen, trainingen, evenementen en activiteiten. Voor deze webshop zijn wij de samenwerking met Leugenmors aangegaan. Het geld wat opgehaald wordt via de webshop wordt gebruikt voor verschillende doeleinden binnen Penta Winterswijk. Er worden zowel items aangeboden voor onze gym als onze turn- en dansafdeling. Klik hier op rechtstreeks naar onze webshop te gaan.